El Museu de la Pell d'Igualada acull des del 24 de novembre i fins el 17 de desembre l'exposició dels projectes guanyadors i finalistes de la Consulta de Projectes per al Futur del Barri del Rec. L'exposició es podrà visitar els matins de dimarts a divendres de 10 a 14h i les tardes de dijous i divendres de 16 a 20h. Els dissabtes, diumenges i festius es podrà visitar d'11 a 14h.

Els equips guanyadors en cada categoria van ser Una comporta a mida de l’equip Inventario de Arquitectura SL, en la categoria Edificació i Mixticitat d'Usos, Confluència de l’equip de Marcos Ruiz de Clavijo Cirajas, en la categoria Espai Públic i Paisatge Urbà, i Clau Rec de l’equip redactor de Lorena Maristany Jackson en la categoria Urbanisme i Connectivitat.

Amb aquesta exposició s’acosten a la ciutadania tant aquestes tres propostes com les altres dotze finalistes, convidant a reflexionar i a implicar-se en la definició del futur d’aquest emblemàtic barri, que continuarà des d’ara amb els àmbits de participació ciutadana lligats al Consell del Rec.