El Concurs

 

Projectes presentats:

ESPAI PUBLIC I PAISSATGE URBA URBANISME I CONNECTIVITAT

 

La  Consulta de Projectes pel barri del Rec d’Igualada és un ambiciós procés participatiu impulsat per l’Ajuntament d’Igualada juntament amb l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que té com a objectiu decidir el futur del barri més emblemàtic de la capital de l’Anoia.

Amb el títol “Repensant el barri del Rec” es proposa a la ciutadania que participi de l’exercici col·lectiu d’imaginar com hauria de ser el barri d’aquí a una dècada i més enllà. A partir de les conclusions que s’extreguin dels diversos debats ciutadans, arquitectes i urbanistes d’àmbit local, nacional i internacional podran fer arribar les seves idees i propostes i optar a diversos premis. Les propostes també seran escollides per un jurat format per experts i agents igualadins.

Es tracta d'un gran procés de participació ciutadana que viu la ciutat liderat per les institucions, i busca fer una reflexió estratègica de ciutat a llarg termini que sigui compartida per tothom i que incorpori el talent de professionals de l’arquitectura i l’urbanisme local, nacional i internacional, que generi noves idees i que connecti amb projectes similars de reconstrucció de barris industrials d’arreu del món. 

La Consulta es divideix en tres categories: Edificació i mixticitat d'usos, Espai públic i paisatge urbà i Urbanisme i connectivitat.

Consulta quins són els equips presentats a la primera fase:

- Acta Obertura sobres 1 i Acta obertura sobres 2, en relació a Concurs idees d’Urbanisme i connectivitat

- Acta Obertura sobres 1 i Acta obertura sobres 2, en relació a Concurs idees d’Espai Públic i paisatge urbà

- Acta Obertura sobres 1 i Acta obertura sobres 2, en relació a Concurs idees d’Edificació i Mixticitat d’Usos